Brainify blir Brainify og Apriil PR

I april ble Brainify en del av Media Bergen. Som en del av denne prosessen har vi også sett nødvendigheten av å skille mellom det vi leverer av utviklingstjenester og det vi leverer av digital markedsføring.

Fra 1. januar vil halve Brainify-staben bli en del av byrået Apriil PR. Det betyr at alt av innholds- og markedsføringarbeid gjøres av de samme menneskene, men under nytt navn.

Du vil fortsatt finne oss på kontorene våre på Bjørkelangen og i Oslo, og alle som i dag jobber i Brainify vil fortsatt sitte sammen også etter nyttår.

 

 

Apriil PR

Apriil PR (med røtter helt tilbake til 1988) er, som Brainify, en del av Media Bergen-konsernet.

I Apriil PR vil du finne Bjørn, Camilla og Birgitte – i tillegg til byråleder Vibeke Johannesen og mer enn ti andre kolleger i Oslo og Bergen.

Apriil PR bistår små og store kunder både strategisk og operativt med blant annet medierådgivning, forretningsutvikling, samfunnskontakt, sosiale medier og markedsføring. Det vil si at de leverer de samme tingene som Brainify har levert i syv år – alt som er nødvendig for å gi bedriften din kommunikasjons­superkrefter.

Brainify

Utvikling av nettsider og apper, design og koding, og ikke minst etablering av digitale utviklingsteam, vil fortsatt holdes i Brainify.

For våre kunder med en driftsavtale er det utviklerne Moises og Kasper i Brainify som vil sørge for at løsningene oppdateres og vedlikeholdes jevnlig.

I Brainify trer Johannes tilbake i rollen som daglig leder, og har med seg Vanja som forretningsutvikler.

Målet med Brainify vil i årene fremover være å vokse i Bangladesh, med flere titalls nye utviklere i året. Disse vil jobbe i team på 2–5 utviklere, som skal jobbe fulltid som utviklingsavdelinger for norske selskaper.

Brainify Bangladesh
Deler av staben i Brainify Bangladesh, med besøk av Johannes og Vanja.

I tillegg skal vi selvsagt serve og vedlikeholde løsningene vi allerede har utviklet for deg som kunde, samt at vi benytter våre norske utviklere og prosjektledere som mellomledd for kunder som ønsker dét.

Likevel:

Uansett hvem du kontakter skal vi sørge for at du får levert det samme som før, og mer til.

Og husk å følge Apriil og Apriil PR i sosiale medier, da.

Brainify regner vi med du allerede følger.

 

Les også: Derfor gir min oppvekst meg momentum – når du trenger utviklere i Bangladesh

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: