Slik kan våre konsulenter hjelpe deg med apputvikling

Trenger du konsulenter som kan hjelpe deg med apputvikling vet jeg om et land der du finner utrolig mange dyktige fagfolk. Gjett hvilket.

konsulenter apputvikling

Å finne riktige bilder å bruke til et blogginnlegg om apputvikling er ikke så lett. For det kan jo nesten være hva som helst: Vi er omgitt av apper hele tiden. I butikken, når vi skal ta bussen, når vi betaler på nett … Og de fleste appene vi omgir oss med er alt annet enn underholdning (som Candy Crush) og sosiale medier (som Instagram).

App betyr applikasjon: Altså et (data)program. Sagt veldig enkelt har vi to typer apper; mobilapper og webapper.

  • Mobilappene er de du laster ned fra AppStore og GooglePlay.
  • Webappene er programmene som gjør en større jobb, for eksempel for bedriften din. Webappene besøker du ofte via en nettleser, og kan være alt fra et lagerbeholdningssystem, en valutakalkulator til et program der du som megler legger inn tekst og bilder som skal klargjøres og publiseres på Finn.no.

Trenger du konsulenter som kan hjelpe deg med app-prosjektet ditt står vi klare for å hjelpe!

Men: Om du har en idé til en app er ikke vi rett leverandør for deg.
Det vi skaffer er et team på to eller flere apputviklere via vår søsterbedrift Brainify BD i Bangladesh. De jobber med deg 40 timer i uka gjennom hele året for å utvikle, vedlikeholde og videreutvikle applikasjonen din; enten mobilappen eller webappen.

Våre konsulenter utvikler mobilapper i for eksempel React.Native

Det betyr at våre løsning passer for deg med en stort behov for apputvikling gjennom hele året. Prislappen er derimot ikke så stor som du kanskje tror. Men hva du får ut av investeringen din er desto større.

Hvilken apputvikling-teknologi bruker våre konsulenter?

I de fleste tilfellene vil du som er tech lead eller project owner vite godt hvilken teknologi du ønsker å bruke.

Det fine med modellen vår er at det er likegyldig om du ønsker konsulenter som kan hjelpe deg med ReactASP, CGI, ColdFusion, Dart, JSP/Java, Node.js, PHP, Python eller Ruby on Rails. Vi kan skaffe deg et team av konsulenter med nøyaktig den teknologien du allerede har i stack’en din.

Er du helt i startgropen og ikke vet hvilken teknologi du ønsker å bruke, vil dette typisk være en del av et forprosjekt med prosjektlederne og teknologene våre – der vi kommer frem til hvilken app-teknologi som passer deg best.

Hva koster en app?

Ja, ikke sant. En app koster nøyaktig det samme som en bil. Dvs at du får noe kjørbart (som ikke faller sammen i morgen) fra 50.000 og oppover.

Måten vi regner prisen på en app på er derimot hvor mange personer du trenger over hvor lang tid.

En apputvikler via Brainify koster fra 37.000 kr (eks mva) per måned.

Er du nysgjerrig på hvordan våre konsulenter kan gi app-prosjektet ditt tempoet det fortjener? Ta kontakt med undertegnede på 952 75 900 eller via johannes@brainify.no.

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: