Eksterne utviklingsteam gir deg høyt tempo – også i juli

Mens hele Norge er på ferie i parker, Lofoten, Legoland og på Gran Canaria jobber våre utviklingsteam i Dhaka 160 timer i juli. Det kan du også utnytte.

Norsk sommer

Jeg har noen bengalske kolleger som lar seg fascinere av oss nordmenn innimellom. Vi er en kuriositet her hjemme.

I disse dager smiler de litt oppgitt over at hele Norge er stengt i en hel måned. Minst. Få norske kunder er mulig å få kontakt med, og når deres norske kolleger er borte i fire uker i strekk forstår både de og vi hvor godt vi har det i Norge.

Jada, våre bengalske kolleger har cirka 20 fridager i løpet av året, men ofte samlet rundt Eid og en del offentlige helligdager. Det betyr at juli er en effektiv måned for oss som har flinke utviklere i Bangladesh.

Og du og ditt prosjekt kan dra nytte av muligheten du har hos oss.

Med ditt eget eksterne utviklingsteam via Brainify kan du legge klart oppgaver i juni, og komme tilbake i august til et team som har tatt timils steg for ditt digitale prosjekt.

Vi har også prosjektledere på jobb i både Norge og Bangladesh i hele juli, som sørger for å følge opp teamet ditt mens du ligger på en solseng. Så prosjektet ditt er i gode hender.

Mens vi står i kø på norske attraksjoner fullfører utviklerne i Bangladesh Jira-task etter Jira-task.

Hva koster et eksternt utviklingsteam i Bangladesh?

Vi tar betalt per måned, og du har hver av utviklerne tilgjengelig 8 timer om dagen (norsk tid kl 8–16), hver mandag til fredag hver uke hele året, minus ca 20 offentlige helligdager fordelt utover året.

Du betaler en fast månedssum, basert på konsulentnivået.

  • Juniorutviklere koster kr 37500/mnd
  • Seniorutviklerne kr 40000/mnd
  • Har du et team på mer enn fire personer ønsker vi også ha inn en dedikert senior team lead. Da koster hen kr 50000/mnd

Alle priser er eks mva.

Kan du besøke teamet ditt i Bangladesh?

Ja, det kan du!

For eksempel kan vi starte samarbeidet ved at du og et par kolleger tar turen til Dhaka. Ikke i juli, nei. Det er for varmt. Men for eksempel i oktober eller mars vil du få noen fine dager i passe varme.

Lederne i Brainify BD henter dere på flyplassen, og sørger for gode og effektive dager sammen med teamet deres. I tillegg kan vi også love en omvisning i hovedstaden og kanskje et besøk til et landsbyområde utenfor Dhaka.

Alternativt kan en av oss i Norge bli med dere som reiseleder.

Vi kan bistå med fly- og hotellbooking, arrangering av møter og teambuilding i Dhaka samt eventuell visumsøknad (som ofte ikke er nødvendig før ankomst til flyplassen). Våre norske ledere er også tilgjengelig på telefon døgnet rundt mens dere er i Dhaka, dersom dere skulle trenge en tolk eller lurer på korrekt pris på rikshaw-turen.

Kom i gang med ditt eksterne utviklingsteam

Vi skaffer akkurat de folkene du trenger. Enten det er Java-, .Net-, PHP-, React- eller andre typer Javascript-utviklere.

Det du trenger å gjøre er å ta en kaffe med undertegnede, og forklare oss hvilke type ressurser du trenger. Så skal vi sette sammen et team for deg, og sørge for at du får være med på prosessen med å vurdere og håndplukke dine nye utviklingskolleger.

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: