Brainify blir en del av Media Bergen 

Vi i Brainify har det siste året vært på jakt etter en vekstpartner. Nå har vi funnet vår nye partner, og Brainify blir nå en del av byrånettverket til Media Bergen.

Media Bergen har i flere tiår vært med på å videreutvikle reklame-, design- og PR-byråer. Nå er det vår tur, når vi blir en del av den nye satsingen på digital markedsføring og utvikling. 

Du som kunde vil i utgangspunktet ikke merke den store forskjellen. Men det å ha Media Bergen med på eiersiden gir rom for å vokse raskere i tett samarbeid med en større familie med et godt etablert apparat rundt oss. Fra første samtale med daglig leder i Media Bergen, Ove Grønnevik, har jeg forstått at vi tenker helt likt om fremtiden for bransjen generelt og Brainify spesielt. 

Vi forblir oss

Vi skal forbli slik vi er, med Bjørn som daglig leder, med de samme tjenestene, menneskene og kulturen. På sikt er vi likevel tenkt inn i Media Bergens satsing på digital markedsføring og utvikling, under paraplyen Apriil – som i dag består av flere ulike selskaper og rundt 100 medarbeidere i Oslo, Bergen, Stavanger og Hamar.

Du som kunde skal fortsatt få snakke med Camilla, Kasper eller en av våre andre hyggelige kolleger. Du skal fortsatt føle at vi gir deg digitale superkrefter – som i alle år har vært vårt slogan. 

Vår utviklingsavdeling i Bangladesh vil også bli en viktig brikke for å bygge Media Bergens digitale muskler i årene fremover. Denne utviklingen vil undertegnede være en essensiell del av. 

Norge er utsolgt for utviklere, kanskje spesielt dyktige javascript-utviklere. Å ha tilgang på dyktige folk i Bangladesh er noe vi må utnytte, ikke minst når vi i syv år har vist at vi klarer finne gode fullstackutviklere som forstår hvordan norske selskaper liker å jobbe med digital utvikling. Målet mitt er å skape bærekraftige arbeidsplasser i Dhaka i Bangladesh. 

Fortsetter som eier

Undertegnede eier i dag 89% av Brainify AS sammen med tre andre aksjonærer med de resterende aksjene. Jeg vil fortsette som eneste medeier i selskapet, sammen med Media Bergen. 

Vi håper dere blir med videre på en spennende reise med oss. Så er vi mer gira enn noen gang på å hjelpe dere å skape gode historier, gode digitale løsninger og sterke merkevarer. 

Ta gjerne kontakt for mer info, eller om du ønsker et møte med oss.

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: