Jeg gleder meg til å få en ny leder!

Noen mennesker er oppstartere, mens andre er drivere. Noen liker å tegne opp visjoner, legge en plan og løpe 60-meteren. Mens andre er skapt for å løpe maraton. I mange år.

Bjørn Sørheim-Queseth

Da jeg startet Brainify i 2015 kjente jeg mine begrensninger. Det har vært tydelig på nettsidene til Brainify i alle år: «Vi skal aldri bli et stort selskap», står det

Og grunnen til dét er undertegnede, som har vært daglig leder OG aktiv i alle kreative og strategiske kundeprosjekter. Det er rett og slett en begrensning på hvor mange ansatte man kan lede, og fortsatt jobbe 60% som designer. Som jeg har hatt som ambisjon. 

Men Brainify skal vokse videre og bli flere enn 12 konsulenter. Og da må det skje en endring.

Fra 1. oktober er jeg lykkelig over å få en ny leder. Da tar Bjørn «el patron» Sørheim-Queseth over jobben som daglig leder i Brainify

Bjørn Sørheim-Queseth
Bjørn Sørheim-Queseth

Bjørn har vært en del av Brainify siden oppstarten, først som kunde og deretter som ansatt siden 2018. Han er utdannet innen innovasjonsledelse, merkevarebygging og strategisk kommunikasjon, og er en naturlig viderefører, som har en høy stjerne hos alle ansatte.

Bjørn har en lugn og inkluderende lederstil. Og har ikke minst masse fersk kunnskap fra Masterutdannelsen på BI, med studietur til Silicon Valley – sånn akkurat i dét verden stengte ned.

Fremover vil Brainify ansette flere, og fokusere enda mer på å hjelpe SMBer og frivillige organisasjoner med kommunikasjon og digital utvikling.

Kasper, Bjørn, Johannes og Lasse
I’m still here!

Undertegnede eier fortsatt en betydelig del av selskapet. Jeg forblir som møteplageren i styret og fortsetter 100% som ansatt i en seniordesigner-/forretningsutvikler-rolle.

Jeg ser frem til å fortsatt skape nye prosjekter og løsninger innad i Brainify, og til å fortsette å ha ansvaret for teamet i Bangladesh.

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: