Nei, vi prøver ikke selge deg nye nettsider

Vi i Brainify selger ikke nettsider og apper. Vi leier ut konsulenter som hjelper deg å lykkes digitalt; nærmest som en digital markedsavdeling.

Photo: Damian Zaleski

Kanskje kan nye nettsider være en god løsning. Det må likevel komme som en konsekvens av at vi ser at det er nye nettsider som er nødvendig for at du skal lykkes digitalt, og ikke fordi Brainify hadde «tilbud på WordPress-nettsider» en uke.

Konsulentene i Brainify leverer på tre digitale nivåer. For noen leverer vi på alle nivåene, for andre på kun ett eller to av dem.

1. Strategi 2. Innhold 3. Digitale verktøy

La meg gå raskt gjennom de tre nivåene:

Strategi

Vil du ikke legge ut en eneste post før du vet hvor du er og hvor du skal? La konsulentene våre starte med strategier for merkevaren din, analysere kundereisen deres eller kanskje begynne å gjøre noe med det visuelle uttrykket deres.


Innhold

Eller kanskje du mener selskapet ditt har kontroll på det strategiske, men sliter med å finne tid til å lage godt innhold i deres sosiale mediekanaler, på nettsidene, i pressemeldingene eller i nyhetsbrevet? Eller kanskje du sliter med å finne den rette formen eller føler at du ikke håndterer å legge ut videoer, blogger eller sende nyhetsbrev?


Digitale verktøy

Får du litt vondt i magen hver gang du går inn på nettsiden din? Eller kanskje du har en Powerpoint-mal du gleder deg til å bytte ut – eller en mobilapp du håper ingen laster ned.

Har du kontroll selv på strategien og hva verktøyet skal fylles med, hjelper våre konsulenter deg gjerne med å lage de digitale verktøyene. Vi designer og utvikler nettsider, mobilapper, nettbutikker og digitale maler.

Har du nettsider du vil beholde kodene på, sender vi deg for eksempel vår webdesigner Sasha. Har du et pent design, men trenger nettsiden kodet får du heller besøk av utvikler Marius.


Og du?

Dette trenger ikke koster så mye. Å ansette en markedsansvarlig eller få inn en ny digital markedsfører i ditt eksisterende team kan fort koste deg mange ganger mer.

Jeg er selv en gründer som vet at hver krone teller. La oss sette oss ned og regne på hvordan du på sikt kan spare penger på å leie inn en markedsavdeling bestående av ni fremoverlente og digitale hoder, fremfor å ansette én person.

La oss hjelpe deg og selskapet ditt å nå ut til nye kunder, få en merkevare med høyere kjennskap eller å selge mer, ved å utnytte digitale muligheter.

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg? Kontakt meg for en prat.

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: