Sjekk den søkesiden a’

Nå skal jeg ta min egen medisin, og rett og slett lage et blogginnlegg som kun er en link: En link til en utrolig kul søkeside: http://www.coolstuff.no.

coolstuff.no

Nå skal jeg ta min egen medisin, og rett og slett lage et blogginnlegg som kun er en link: En link til en utrolig kul søkeside: www.coolstuff.no.

Jeg jobber mye med søk og forsøker å finne på løsninger for å lage verdens beste søkeløsninger. Ikke trodde jeg at jeg skulle finne inspirasjon fra en liten norsk webshop … som har duppedingser.
Men coolstuff.no har virkelig et avansert søkedesign, som jeg kommer til å ta med meg inn i samtaler med verdens største søkekunder. For her er det rett og slett søkeløsninger som jeg tror er designet med brukeren i tankene.

Legg spesielt merke til denne navigatoren:

Slider på coolstuff.no

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: