About.me

Statistikk på about.me

Mange av oss har flere profiler spredt over ulike tjenester på nettet, inkludert Facebook, LinkedIn, Flickr og Twitter. Et problem vi står overfor er å trekke all denne informasjonen sammen for å bygge en enkel online-identitet. Det være seg for personlig bruk, eller til å lage en profesjonell onlineprofil. Ved hjelp av about.me kan vi samle all informasjon på ett sted, lage en pen «portal» for oss selv, og ikke minst kunne følge med litt på statistikk for hele deg i sosiale medier.

Hvor nødvendig det er, og hvilken effekt det har, er jeg usikker på. Men uansett kan det være en enklere måte å holde en oversikt for vår egen del :-)

Les mer om selvbevissthet på nettet

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: