Jeg skifter jobb fra 1. januar :-) Da gå…

Comperios logoJeg skifter jobb fra 1. januar :-) Da går jeg over som Konseptutvikler/Senior designer i Comperio, hvor jeg gleder meg til å lage bedre løsninger for nettet, ved hjelp av gjennomtenkt og logisk design, gode strategier og rom for å teste ut konseptskisser og webdesign på målgruppen før lansering. Jeg gleder meg også til å være med på å utvikle et miljø for strategisk og gjennomtenkt design, til både papir og skjerm.

Comperio jobber hovedsaklig med å levere søkebaserte nettløsninger, hvor man ved hjelp av «søk» i videste forstand, lager smartere og bedre nettsider, intranett, og nettbaserte systemer. Hvordan de gjør det, med hvilken teknologi etc, er en helt annen historie :-)

Hjernen min og telefonnummeret mitt … blir derimot det samme.

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og daglig leder i Brainify, med 26 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

4 kommentarer om “Jeg skifter jobb fra 1. januar :-) Da gå…”

  1. Triste nyheiter. Det har alltid gått sakte med hjerneutviklinga di, men at ho skulle stagnera allereie no var leitt å høyra.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: