McDonalds Foursquare-kampanje

McDonalds i USA har testet ut den lokasjonsbaserte sosiale kanalen Foursquare, for å se om det kunne gi mer trafikk til restaurantene deres. De hevdet å ha fått 33% økning i antall besøkende, i kampanjeperioden … noe som viste seg å være feil. Resultatet var en 33% økning i antall innsjekkinger via Foursquare, noe som tilsvarer 719 innsjekkinger.

Forfatter: Johannes

Grunnlegger og seniordesigner i Brainify, med 24 års erfaring som designer, konseptutvikler, prosjektleder, forretningutvikler og innholdsprodusent for kunder som Stortinget, Posten, Aker Solutions, Antidoping Norge, Vårt Land, Redd Barna og Norad i tillegg til mange mindre bedrifter og frivillige organisasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..